Nytt Galleri med dörrar

 

Lägga in bilder på min nya hemsida står på schemat!

I fredags var jag bl a hos Maria Kullberg för att lära mig att hantera min nya hemsida som hon gjort till mig. Och till min stora lycka verkar det som om t om jag ska klara av att sköta detta rätt så bra (peppar, peppar eller snarare ta i trä)! Det kommer att ta tid innan allt är på plats, men jag hoppas ni har överseende med det.

Det viktigaste för mig nu är att få in mina bilder under de olika flikarna.

Som ni säkert sett så är det rätt så tomt under Dörrar, Fönster, Inredning och Möbler, men jag ska försöka hinna lägga in lite varje dag. Givetvis är inte alla bilder nya, utan det är bilder som jag tagit på produkter jag tillverkat under mina nu 7.5 år i Snickarboden.

Näsby dörrarna sitter på ett gammalt fint hus i Näsby – ett stenkast från Klasaröd. De har jag tillverkat med ursprungsdörrarna som förebild, men med dagens krav. Till detta hus har jag även tillverkat två flagg-fönster och ytterligare två ska tillverkas innan vintern åter är här.

inga bilder hittades

Related Images:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *